het Ketelhuis Utrecht

 In het oude Ketelhuis (anno1969) waar men vroeger de stoom opwekte voor de gehele Pastoefabriek is nu restaurant het Ketelhuis Utrecht gevestigd. 

De ruimte hebben wij zo origineel mogelijk gelaten, de leidingen, takels en de stoomketel zijn allemaal nog zichtbaar. Tot het begin van dit jaar was de fabriek nog volop in gebruik. Door de ruim 7 meter hoge glazen voorgevel is er zicht op de schitterende Vaartsche Rijn. Met mooi weer kunt u natuurlijk plaatsnemen op ons terras aan het water.

Het Ketelhuis Utrecht is eenvoudig te bereiken met de auto, en er zijn genoeg parkeerplekken in de buurt. Ook kunt u ook uitstappen op het nieuwe treinstation Vaartsche Rijn.

In de karakteristieke Mottoren hebben wij een ruimte die exclusief kan worden gereserveerd voor private dining, proeverijen, borrels en bijeenkomsten. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

 Wij serveren een vast, seizoensgebonden menu met een keuze voor de hoeveelheid gangen: 

6-gangen €65

5-gangen €56

4-gangen €47*
*serveren wij alleen op dinsdag t/m donderdag

Mochten er dieetwensen, allergieën of producten zijn die liever niet gegeten worden, dan vernemen wij dit graag van tevoren zodat we een aangepast menu kunnen bereiden.


Wijnmakersdiner 24-03-2018

Op 24 maart komt Jan-Willen van Niekerk van wijnhuis The Bottle Room op bezoek bij het Ketelhuis. Deze avond zal hij alles vertellen over zijn eigen wijnen en natuurlijk hebben wij hier een passend menu bij gemaakt.

Wij serveren deze avond enkel een vast 6-gangen menu (65,- ex dranken). Reserveren kan via info@hetketelhuisutrecht.nl of door even te bellen naar 030-400 40 70.